Massage

SOMMAR STÄNGT mellan 20/5 och 19/8 pga annat jobb och semester.

Priser: 

30 min                          325kr                                 Klassisk svensk massage

45 min                          470kr                                 Klassisk svensk massage

60 min                          550kr                                 Klassisk svensk massage

Taktil, 70 min              570kr                                Antistress-behandling, läs mer längre ner.

Alla priser är inkl moms. Du är alltid försäkrad när du blir behandlad av mig - för din trygghets skull. Innehar f-skattsedel och är momspliktig. Har du företag och är intresserad att jag kommer och behandlar dina anställda - hör av dig så kan vi säkert komma fram till en lösning

Jag erbjuder en individanpassad behandling som vi tillsammans beslutar - innan vi börjar massera. För mig som massör är det väldigt viktigt att Du som kund är med i beslutande processen då det är Din kropp och Din upplevelse. Hur många behandlingar som behövs för att du ska bli bättre?? Det låter vi din kropp bestämma. Det kan gå på en gång och det kan ta flera - OM det nu är rätt behandlingsform. Annars kommer jag att ge dig råd vart du ska vända dig.

Behandlingen består oftast av klassisk svensk massage. Massage som inte behöver göra ont för att verka. Den släpper på spänning och värk samt ökar blodcirkulationen. I vissa fall så känns det självklart när man behandlar en ond muskel - men det får aldrig kännas obehagligt för dig som kund. Våga meddela mig om det gör för ont. Det hjälper oss båda. 

Den Taktila behandlingen är mer en "lätt"behandling som kan hjälpa dig som är stressad att varva ner och koppla av. Den sägs frigöra oxytocinsystemet som fungerar som adrenalinets motpol. 

Jag kan nu även erbjuda käkledsmassage och det är en spännande behandling då vi ofta "biter ihop" vid stress och oro/irritation. Så fråga gärna mer om du är nyfiken. Finns inga dumma frågor

Välkommen med dina frågor och funderingar - via telefon, mail eller Facebook.

UTBILDNING / ERFARENHET

Diplomerad av Axelsons: 2016-09-11 (massör), 2018-10-14 (massageterapeut)

Kvalitetssäkrad via Kroppsterapeuternas yrkesförbund (och medlem): 2018-11-03

Axelsons gymnastiska institut: Friskvårdsmassage ht-15, Fortsättning/diplomering ht -16, Akupressur steg 1 vt-17,Kompl 1 okt -17, massageterapeut -18.

Dala Massageteam utbildningar: Strain & Counterstrain vt -17

Dala Massageteams evenemang: Vasaloppets vintervecka -16, -17, -18. Cykelvasan -16, -17. Ultravasan -16, -18..

Team Axelson: Stockholm Marathon 2018

© Copyright By Jess